هر وقت که صحبت صبر,حوصله و سلیقه نسلهای گذشته
میشه, زود یاد رنگ و بوی "سیر ترشی" های هفت ساله مادرم می افتم,
"سیر ترشی" های که پس ازسالها به رنگ تیره متمایل میشن و بو و مزه شون همیشه ما رو از خود بیخود میکرد و اونطور
که پدرم میگه, سُنت درست کردن "سیر ترشی" رو مادرم همراه جهیزیه اش!!! به خونه پدرم اورده و سالهاست که تو خونه ما برقراره
و از وقتی یادم میاد هر ساله مادرم "سیر ترشی" تازه درست میکنه و تو صف انتظار
قرار میده تا پس از هفت سال آماده مصرف بشن و با اینکه شرایط, قواعد, اصول و هنجارهای
زندگی ما تغییرات زیادی کرده ولی هنوز قواعد درست کردن و مصرف این "سیر
ترشی"ها ثابت مونده و برای مثال امکان نداره به بهانه شرایط ویژه یا مصالح
خانوادگی !!! دبه ای رو قبل از رسیدن به هفت سالگی باز و مصرف کنن...
No comments:
Post a Comment